Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet: Competiția Oradea Streetball a fost câștigată, la open masculin, de sârbi

minge de baschet

Competiția de baschet 3x3 Oradea Streetball 2017 a fost câștigată, la categoria open masculin, duminică, de către Dzakovi 3x3, după o finală sută la sută sârbească, disputată în compania formației Extra Auto Vrbas, potrivit AGERPRES.

Rezultatul ultimului act a fost de 21-12 în favoarea echipei din care a făcut parte Djordjo Djordjic, jucător ce a petrecut perioada 2005-2007 la CSM Oradea.

De notat că din echipa învinsă s-a remarcat un jucător care va face pasul spre liga universitară nord-americană din toamnă, Martin Lakovic, jucător format de Partizan Belgrad.

În penultimul act al categoriei open masculin a avansat și o echipă orădeană, formată din Gabor Demjen, Janos Madaras, Daniel Ciuciui și Mihai Mesaros.

Întrecerea sub 14 ani la masculin a fost adjudecată de orădenii de la Dream Team. Echipa a fost alcătuită din Vlad Marinău, George Vicaș și George Usca. Ei au fost campioni ai României la minibaschet în 2015 și medaliați cu bronz la U14 masculin în acest an.

Turneul de baschet 3x3 Oradea Streetball 2017 s-a încheiat duminică seara, după două zile de baschet în Piața Unirii, dar și în Arena Antonio Alexe, acolo unde s-au disputat semifinalele și finala categoriei open, respectiv finalele sub 18 și peste 35 ani masculin, ca urmare a ploilor care s-au abătut asupra municipiului Oradea în cursul serii de duminică.

Orădenii au participat în număr consistent la toate categoriile de vârstă. Publicul a fost numeros, familii, prieteni și aparținători ori simpli trecători, cu toții au apreciat noul sport olimpic. Astfel, lângă terenuri au putut fi identificate multe nume din baschetul orădean, precum Zoltan Gellert, Laci Lazar, Gabi Viciu, Șerban Sere, Levi Szijarto, respectiv o serie de antrenori care activează în baschetul juvenil orădean, alături de elevii lor, fie participanți la acest eveniment, fie din postură de simpli spectatori.

Competiția a cuprins mai multe concursuri pentru copii, public, dar și pentru jucători. De asemenea, au fost momente prin intermediul cărora două dintre gloriile sportului orădean au fost onorate de către organizatorii de la Sport Arena Streetball. Este vorba despre luptătorul de MMA Sandu Lungu, respectiv cel mai titrat baschetbalist român, Levi Szijarto.

Ediția inaugurală a Oradea Streetball a fost organizată de Sport Arena Streetball, în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, Visit Oradea și CSM Oradea. Evenimentul face parte din cadrul circuitului național Sport Arena Streetball Tour.

Câștigătorii celorlalte categorii: 
Open Feminin — Agro Squad (din București): Sonia Vilcinschi, Alexander Anghel, Mihaela Chelariu, Alexandra Chițanu; 
Sub 18 masculin — Young Buckets (din Arad): Cristian Mocrițchi, Marius Iliescu, Raul Rusu; 
Sub 18 feminin — Wildcats (din Arad): Diana Spinean, Ariana Kelemen, Patricia Gadarici, Paula Alexandra Popa; 
Sub 14 feminin — Salonta: Ștefania Tanasz, Denisa Curpaș, Krisztina Danicska, Andra Jurca; 
Peste 35 masculin — Lazy Me (din Oradea): Norbert Szilbereisz, Csaba Kiss, Istvan Jakab, Arpad Zsolt Szanto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.