Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet feminin - CSM Satu Mare a câştigat la scor în Cupa României

minge de baschet

CS Municipal Satu Mare a surclasat-o pe CSM Alexandria cu 105-52, luni, în Sala LPS din Satu Mare, într-un meci din Grupa A preliminară a Cupei României la baschet feminin.

Meciurile de luni au consemnat reluarea competiţiilor interne de baschet feminin după o pauză de şapte luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Bria Goss, 34 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, şi Marina Solopova, 23 p, 8 rec, 11 pd, au fost cele mai bune jucătoare de la gazde.

Celălalt meci din grupă s-a încheiat cu victoria formaţiei CS Agronomia Bucureşti cu 2-0, la ''masa verde'', după ce ACS KSE Târgu Secuiesc nu s-a mai prezentat la turneu din cauza a două rezultate pozitive la coronavirus. Direcţia de Sănătate Publică din Covasna nu şi-a dat acordul ca echipa de baschet să se deplaseze la Satu Mare.

Citește și: Gabriela Firea îi bate obrazul lui Ludovic Orban: ‘Este proiectul pe care eu, împreună cu Institutul Matei Balș, condus de profesorul Adrian Streinu-Cercel, l-am inițiat încă din primăvară’

În Grupa a 2-a, la Bucureşti, CS Ţara Bârsei 2011 Braşov a întrecut-o pe CS Phoenix CSU Simona Halep Constanţa cu 74-61.
Biljana Pesovic (25 p, 6 rec, 4 pd) şi Sara Nicole Dickey (22 p, 6 rec) s-au remarcat de la braşovence, iar cele mai bune de la învinse au fost Alexandria Nikia McDonald, cu 16 p, 12 rec, şi Denia Patrice Davis Stewart, 14 p, 18 rec.

În cealaltă partidă, FCC Baschet Arad a fost învinsă de CS Universitatea Cluj-Napoca cu 68-55. Rashida Timbilla, cu 19 p, 9 rec, 4 pd, a condus-o pe ''U'' la victorie, susţinută de Korine Lovell Campbell, 12 p, 10 rec. Brankica Hadzovic, de la arădence, a fost aproape de un triple-double, reuşind 13 p, 9 rec, 10 pd.

Faza finală a competiţiei se va desfăşura în format Final 4, în care se califică echipele clasate pe primul loc din fiecare grupă preliminară şi o echipă clasată pe locul doi în grupe, stabilită prin tragere la sorţi (lucky team), iar ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe este calificată direct. Turneul Final 4 al Cupa României se va disputa în februarie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.