Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet masculin: Phoenix Galați NU poate ajunge la Sibiu pentru meciul cu CSU din cauza vremii

minge de baschet

Echipa masculină de baschet Phoenix Galați a anunțat că nu poate ajunge la Sibiu, pentru meciul de sâmbătă cu echipa locală CSU, din cauza vremii nefavorabile, a anunțat purtătoarea de cuvânt a clubului sibian, Gabriela Vișan.

''Din cauza vremii nefavorabile, echipa din Galați ne-a anunțat, în urmă cu puțin timp, că nu poate efectua deplasarea spre Sibiu, în vederea disputării partidei programate pentru sâmbătă 7 ianuarie, ora 18,00, la Sala Transilvania'', a declarat Vișan, potrivit Agerpres.

Citește și: Patricia Țig, învinsă în primul tur al calificărilor la Sydney

Având în vedere acest fapt, meciul a fost amânat cu 24 de ore și se va disputa duminică, de la ora 18,00, în Sala Transilvania, a anunțat clubul sibian.

''Datorită faptului că în zona Galați, Brăila, Buzău s-a instituit codul roșu de viscol, echipa CS Phoenix Galați se află în imposibilitatea efectuării deplasării la Sibiu pentru jocul din cadrul LNBM programat în ziua de sâmbătă, 07.01.2017, ora 18,00. Jocul se reprogramează pentru ziua de duminică, 08.01.2017, ora 18,00. Informăm pe această cale pe toți suporterii care și-au achiziționat bilete că acestea rămân valabile. Cei care nu au reușit încă să își cumpere tichetele de acces o mai pot face în ziua meciului de la Sala Transilvania, dar și online de pe www.csusibiu.ro sau www.kompostor.ro'', se arată în comunicatul clubului de pe Cibin.

Sâmbătă sunt programate alte două meciuri din etapa a 15-a a Ligii Naționale de baschet masculin, Municipal Olimpic Baia Mare — CSM CSU Oradea (Sala Polivalentă Lascăr Pană — Baia Mare, 17,30), BCMU Pitești — U-Banca Transilvania Cluj (Sala Trivale — Pitești, 20,30, Digi Sport), iar duminică alte două, BC Mureș Tg Mureș — CS Dinamo București (Sala Sporturilor — Tg. Mureș, 18,00, Digi Sport) și BC SCM Timișoara — Steaua CSM Eximbank (Sala Constantin Jude, 20,00, Digi Sport).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.