Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet - Real Madrid reia de lunea viitoare antrenamentele individuale

minge de baschet

Juan Carlos Sanchez, directorul echipei masculine de baschet a clubului Real Madrid, a anunţat că nu a dorit să se "grăbească" şi că luni vor începe antrenamentele sub formă individuală, relatează agenţia EFE potrivit Agerpres.

"În weekend, jucătorii vor fi supuşi testelor medicale pentru a vedea starea lor de sănătate, iar de luni vor antrenamentele sub formă individuală", a adăugat Juan Carlos Sanchez.

Real Madrid dispune în Valdebebas de patru terenuri de baschet, iar ideea este că jucătorii nu vor avea contact între ei.

"Planul este ca fiecare jucător să se antreneze pe un teren şi să fie patru ture pentru a se evita contactele", a adăugat responsabilul madrilen.

"Cred că Liga Naţională se va relua, dar nu sunt la fel de optimist în privinţa Euroligii. Ţări precum Rusia sau Turcia sunt cu o lună în urma noastră în lupta cu pandemia de coronavirus şi va fi dificilă reluarea", a conchis conducătorul madrilen.

Conform proiectului aprobat de Asociaţia cluburilor de baschet spaniole, La Liga va continua cu 12 echipe într-o singură locaţie, unde se vor juca 33 de meciuri cu porţile închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.