Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet: Starul Jaylen Brown a semnat cel mai valoros contract din istoria NBA

Baschet

Starul Jaylen Brown a semnat un nou contract pe cinci ani cu echipa Boston Celtics, în valoare totală de 304 milioane de dolari, epilogul mai multor săptămâni de negocieri, anunţă mass-media americană, citată de AFP, potrivit Agerpres.

Acesta este cel mai valoros contract din istoria campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), depăşindu-l pe cel semnat anul trecut de sârbul Nikola Jokic cu Denver Nuggets (264 milioane dolari).

În vârstă de 26 de ani, Jaylen Brown a fost selecţionat de două ori pentru All Star Game, meciul vedetelor din NBA, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit din plin la reuşita echipei Celtics din ultimii ani, ajutând-o să atingă play-off-ul NBA în şapte sezoane consecutive.

Noul contract al lui Brown cu gruparea din estul Statelor Unite îi garantează că va rămâne la Boston până la finalul sezonului 2028-2029.

Această prelungire obţinută după mai multe săptămâni de negocieri a venit în momentul în care lui Jaylen Brown i-a mai rămas un an din contractul său actual, care îi va aduce 31,8 milioane de dolari în sezonul 2023-2024.

Jaylen Brown a reuşit în sezonul trecut cele mai bune prestaţii din cariera sa, cu medii de 26,6 puncte, 6,9 recuperări şi 3,5 pase decisive pe meci, formând un duo-ofensiv redutabil alături de Jayson Tatum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.