Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschetbalistul Cătălin Baciu, pivotul CSM Oradea, şi-a prelungit contractul cu un sezon

csm oradea

Baschetbalistul Cătălin Baciu a semnat un nou contract cu echipa CSM Oradea, la care evoluează de trei sezoane, anunță news.ro.

Jucătorul în vârstă de 34 ani şi înalt de 2.14 metri a semnat un nou contract, marţi, valabil în următorul sezon cu CSM Oradea, medaliată cu bronz în 2022.

”Sosit în vara anului 2019 la Oradea, a contribuit la câştigarea Supercupei în toamna aceluiaşi an, respectiv la calificările în finala Ligii Naţionale 2021 şi cele de Cupa României 2020 şi 2021. Totodată, a făcut parte din echipa care a cucerit medalia de bronz în FIBA Europe Cup, având o contribuţie majoră în ambele faze ale jocului în finala mică cu Parma Perm”, a precizat CSM Oradea.

Originar din Cluj-Napoca, Baciu a jucat baschet la nivel universitar în NCAA, cu Clemson Tigers, între 2008 şi 2012, după care a revenit la actuala U BT Cluj timp de patru sezoane. Au urmat Steaua Bucureşti, timp de două stagiuni, şi unul la SCM Timişoara, de unde s-a transferat la formaţia orădeană.

Baciu are zece sezoane la activ în baschetul românesc şi a bifat 321 prezenţe în Liga Naţională, respectiv 36 în Cupa României.

De-a lungul anilor, Cătălin Baciu a fost component al echipei naţionale a României. El a participat la FIBA EuroBasket 2017, unde a avut medii statistice de 7.8 puncte şi 3.2 recuperări în 15.7 minute pe meci. De asemenea, a bifat cinci apariţii la All Star Game din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.