Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschetbalistul Rudy Gobert donează jumătate de milion de dolari pentru cei afectaţi de coronavirus în SUA și sistemul sanitar din Franţa

www.euroleague.net
baschet - fener și real madrid

Baschetbalistul Rudy Gobert (Utah Jazz), infectat cu coronavirus, donează jumătate de milion de dolari pentru susţinerea angajaţilor de la arena echipei sale, a oamenilor afectaţi de Covid-19 în Utah şi Oklahoma City şi sistemului sanitar din Franţa.

Potrivit nba.com, 200.000 de dolari vor ajunge la angajaţii part-time de la Vivint Smart Home Arena, care nu pot munci din cauza suspendării sezonului NBA şi amânării altor eveninmente, potrivit News.ro.

Citește și: Informare Coronavirus: Ce înseamnă Starea de urgență. În ce fel te poate afecta .

Gobert va dona şi câte 100.000 de dolari pentru familiile afectate de coronavirus în Utah şi în Oklahoma City. În plus, 100.000 de dolari vor ajunge în Franţa, în sistemul sanitar al ţării baschetbalistului.

“Sunt copleşit de eforturile şi grija oamenilor din întreaga lume faţă de cei afectaţi de Covid-19, în special în Utah şi în Franţa, pe lângă aprecierea mea pentru statul Oklahoma şi pentru felul în care sunt îngrijit aici, şi bineînţeles pentru familia mea Utah Jazz. Aceste donaţii sunt un mic semn de apreciere şi susţinere penru toţi cei afectaţi şi primul din mulţii paşi pe care îi voi face pentru a încerca să fac diferenţa”, a declarat Rudy Gobert.

Citește și: Comunicat de presă Secția 17 Poliție din București. Gluma unor tineri pe seama crizei de coronavirus

La Vivint Smart Home Arena lucrează în mod normal peste 800 de angajaţi part-time. Utah Jazz mai avea zece meciuri în calendar, acasă, înainte de suspendarea sezonului. În plus, patru concerte care ar fi trebuit să aibă loc în arenă în aprilie au fost amânate.

În această săptămână, NBA a anunţat suspendarea sezonului, după ce Rudy Gobert a fost testat pozitiv cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.