Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, atacat DUR de la Chișinău, de fostul președinte ale Republicii Moldova: 'Băi Traiane, pleacă de unde ai venit, cu ghinișoru' - VIDEO

romaniatv.net
traian basescu nervos

Fostul președinte al Republicii Moldova se arată puțin speriat de faptul că fostul șef de stat al României, Traian Băsescu s-a lansat în politica din Moldova. Acesta spune ca ar fi bine să plece, pentru că aici nu e locul lui.

"Băi Traiane, pleacă de unde ai venit, cu ghinișoru. Fără de fum, fără de pară, fără de scântei…omenește”, a declarat Voronin în emisiunea TVC 21, conform Unimedia.info.

Citește și: DEZVĂLUIRI TERIBILE din comisia SRI: Un general a dat nume de șefi din SRI implicați în fabricarea de dosare

Întrebat, ce se va întâmpla dacă Băsescu își redobândește cetățenia Republicii Moldova și ajunge deputat în Parlamentul de la Chișinău, Vladimir Voronin a declarat că acest scenariu nu îl sperie. "Ei, lăsați. Nu mă sperie pe mine și pe cetățenii țării. Lăsați, nu mai sperie. Credeți că noi, cetățenii Moldovei suntem așa de… opăriți”, a menționat Vladimir Voronin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.