Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu a dat verdictul: 'Iohannis este cel mai bun candidat pentru prezidenţiale' - Ce îl recomandă pentru al doilea mandat în fruntea ţării

basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat la Digi 24 că Iohanis este ca şi câştigător al celui de-al doilea mandat pentru faptul că a reuşit să ţină România pe drumul spre Vest, spre, UE, Bruxelles şi spre NATO, într-o vreme în care PSD a încercat o apropiere de Rusia.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu iese la rampă! S-au triplat pe guvernarea ciumei rosii

''De multe a fost acuzat preşedintele şi şi eu sunt de acord că a avut reacţii de multe ori mult prea întârziate, iar alteori deliberat înfruntând Constituţia cu acele gândiriîndelungi la remanieri, nu cred că este tocmai în spiritul Constituţiei, dar are un mare merit, pe o nebunie declanşată de PSD care era critic la adresa UE a Bruxelles-ului, la adresa NATO şi care dădea impresia că se învârte spre Răsărit, preşedintele iohannis a ţinut consecvent, fără nicio ezitare, drumul spre Vest, spre Bruxelles, spre NATO, ceea ce pentru un preşedinte este suficient să fie în conjunctura actuală cel mai bun candidat pentru la toamnă.

Citește și: Ce face acum fiica lui Liviu Dragnea – Lovitura pe care vrea s-o dea Alexandra Dragnea

Nu există în momentul de faţă unul mai bun. Cine să fie, Şerban Nicolae, care încă a rămas cu apucăturile de şofer al lui Voicu,  şi-n exprimare, şi-n comportament, doamna Dăncilă nu cred că se încumetă, doamna Firea care a abandonat Bucureştiul, făcând doar spectacole şi ajutoare sociale, n-are cum să mai ia un mandat la Bucureşti dară-mi-te să câştige o cursă prezidenţială. Deocamnată nu sunt contracandidaţi. Dacă va fi o bătălie, ea va fi pe dreapta, între Iohannis şi candidatul USR PLUS'', a încheiat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.