Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu și-a văzut nepotul: "Se simte perfect"

Preşedintele Traian Băsescu şi-a vizitat sâmbătă, la Spitalul Filantropia, fiica, pe Ioana Băsescu, şi nepotul nou-născut, iar la plecare le-a arătat o fotografie cu acesta, făcută cu telefonul mobil, jurnaliştilor care îl aşteptau.

'Se simte perfect. A mâncat azi noapte la 12, dimineaţă la 6 a mai mâncat o dată şi acum l-am lăsat iarăşi la mama mâncând. E sănătos. Ieri n-am fost la spital pentru că abia azi îl dă mamei, o zi a stat acolo, nu ştiu ce i-au făcut', a spus Băsescu după ce şi-a vizitat nepotul, precizând că putut să-l ţină şi în braţe.

Şeful statului a afirmat că numele întreg al nepotului său va fi Radu Băsescu Pricop.

'E foarte frumos Radu, îmi place când o să-l strig: 'Radu!'. (...) E scorpion. Cine spune că nu ştiu ce politician ar fi Băsescu... fals, ăsta e Băsescu', a mai spus şeful statului.

Întrebat dacă se va implica mai mult, acum, că îşi termină mandatul şi va avea mai mult timp liber, şeful statului l-a corectat, în glumă, pe jurnalist, afirmând că va avea 'ceva mai mult' timp liber.

'De implicat o să mă implic, dar aşa, ca omul care are treabă. Maria e cu greutatea, ea a crescut copiii, eu eram pe mare când îi creştea', a adăugat Traian Băsescu.

Şeful statului a venit la spital însoţit de soţia sa, Maria Băsescu. Ea a spus că se va 'descurca' cu doi nepoţi, întrucât a avut şi doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.