Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu acuză PSD că pregătește noi impozite: 'Asta a uitat Dragnea să spună în campanie'

Octav Ganea / http://inquamphotos.com/
basescu

Fostul președinte Traian Băsescu susține, luni, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea „cu priceperea-i pretutindenară” a descoperit că „nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase” și atunci „vine cu scuza” celor zece miliarde de lei lipsă din bugetul statului. „Reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite”, susține Traian Băsescu pe pagina de socializare.

Guvernul îi răspunde liderului PNL: Ce se va întâmpla cu cota unică de impozitare / VIDEO

Cu priceperea-i "pretutindenară", Dragna a depistat nici mai mult nici mai puţin decît lipsa a 10 – 14 miliarde lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016.
Şi pentru că priceperea-i "pretutindenară" acoperă şi justiţia, Dragnea a găsit şi vinovaţii : premierul Cioloş, ministrul de finanţe Anca Dragu, preşedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF, ministrul Fondurilor Europene şi nu în cele din urmă Preşedintele Iohannis.
În realitate, odată instalaţi la guvernare pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Şi atunci, ce scuză mai convingătoare decât “greaua moştenire” ?
Iar dacă „greaua moştenire” o împănăm cu o Comisie Parlamentară de Anchetă, reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite. 
Să ne pregătim să spunem adio cotei unice de impozitare. Tăvălucul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi de ce nu, aerul. Asta a "uitat" Dragnea să spună în campanie.
”, scrie Traian Băsescu, pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.