Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, analiză neagră despre PNL după fuziunea cu PACT și înregimentarea lui Rareș Bogdan

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat luni seară, la TVR1, că liberalii au făcut mutări riscante prin fuziunea cu PACT și instalarea lui Rareș Bogdan cap de listă la europarlamentare.

Principalele declaratii:

- Sa-i dorim succes, eu am fost odata la aceasta organizatie a lui Burduja cand eram presedinte, el era student. Pe urma n-am mai calcat pe acolo. Nu mi-a placut ceva, atmosfera, Burduja a folosit organizatia asta sa se catere in politica. E un fel de Siegfried Muresan, liberalii sa fie atenti la ce si-au luat in curte. Nu mi-a placut ce construia el

- Uitati-va la PNL ca atitudine, deci si-au adus pe ultima suta, din afara partidului, candidat la przidentiale, l-au adus pe Munteanu la primaria Capitalei, acum si-au importat un jurnalist. Urmareste sa se salveze la scor. Locurile 1 si 3 sunt ocupate de doua importuri. Ma surprinde. Astea nu sunt decizii colective, sunt luate de un singur om.

- Vi se pare ca are ceva in cap Ludovic Orban? Cum sa aduci, domn'e, capul de lista din import? (...) Nu stiu cum vor mobiliza partidul.

Citește și: Victor Ponta, operat la spate, teorie inedită despre hernia de disc a lui Liviu Dragnea: Pe mine nu m-a tratat nimeni cu branule .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.