Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, aplaudat cu entuziasm de parlamentarii PSD. Replică ironică pentru Tăriceanu

basescu parlament

Traian Băsescu a susţinut un discurs de la tribuna Parlamentului, cu ocazia vizitei preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Fostul preşedinte a început prin a-i complimenta pe Năstase şi Tăriceanu şi a sfârşit prin a-l ironiza pe preşedintele Senatului.

"Este prezent aici chiar şi Adrian Năstase, cel care cu guvernul lui a iîncheiat negocierile de aderare la UE", a fost declaraţia care i-a adus lui Băsescu zeci de secunde de aplauze din partea parlamentarilor PSD. Băsescu i-a îndemnat pe aceştia să se oprească, pentru că ar putea fi neplăcut surprinşi de restul declaraţiei sale.

După Năstase, Traian Băsescu i-a enumerat şi pe ceilalţi lideri polotici care au avut un rol esenţial în aderarea la UE, în frunte cu Tăriceanu. "Să mulţumim la Dumnezeu că suntem toţi în viaţă după 12 ani", a mai afirmat Băsescu. "Şi liberi!" a fost replica lui Ponta, din sală.

Deşi timpul alocat era de 4 minute, Băsescu a vorbit mai bine de 10 minute, motiv pentru care s-a ales cu o atenţionare din partea lui Tăriceanu. "Da, dar am spus lucruri mai interesante decât dvumneavostră", a fost replica lui Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.