Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu APRINDE scandalul partidelor de tenis la nivel înalt: Unde aveau loc întâlnirile

basescu_40401800_25688300

Traian Băsescu a vorbit pentru B1 despre partidele de tenis care au avut loc între Liviu Dragnea, Victor Ponta, Florian Coldea, George Maior și Gabriel Oprea, în urma informațiilor făcute publice de jurnalistul Dan Andronic.

”Nu am știut niciodată. Nu am fost un om curios să știu ce fac oamenii în afara serviciului”, a spus fostul șef al statului.

Citește și: Cristoiu, ATAC DUR la Iohannis: 'Nu vrea s-o SUPERE pe Merkel'

Fostul președinte al țării a declarat că, timp de trei ani, aceste întâlniri au avut loc la baza lui Dinu Pescariu, subliniind că este foarte posibil ca acesta să cunoască detalii despre discuțiile pe care le purtau șefii SRI, judecătorii, procurori DNA și oamenii politici.

”Din 2010 până în 2013 (...), partidele de tenis aveau loc în baza Cutezătorii, la domnul Pescariu. Timp de trei ani Maior, Coldea, Oprea, Dragnea, Ponta și, din când în când, Sebastian Ghiță se întâlneau la Dinu Pescariu pe terenuri și pe urmă serveau masa tot acolo. Asta ne dă o explicație. Cu certitudine nu i-au spus niciodată gazdei să plece. Probabil că a auzit multe și Dinu Pescariu, ceea ce (...) ne arată și de ce în dosarul Microsoft el a rămas și cu banii, și liber, nici nu îl întreabă nimeni nimic deși problemele din Microsoft și numele lui apăreau cu mulți ani înainte în informările care au ajuns și la DNA”, a spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.