Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, despre testele Covid și antidrog: 'Firea a insistat pe această idee, sperând că noi ceilalți vom refuza să le facem'

Inquam Photos / Octav Ganea
Traian Basescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu susține că și-a făcut ambele teste, atât cel Covid cât și anti-drog, pentru a putea intra în dezbaterile electorale, față în față cu contracandidații. Băsescu susține că și-a achiziționat un KIT complet pentru toate categoriile de droguri, pentru a avea un rezultat cât mai relevant. Băsescu susține că ideea testelor a fost lansată de jurnalistul Dan Bucura, candidat la Primăria Sectorului 1, iar primarul general a insistat pentru efectuarea testelor în speranța că ceilalți candidați vor refuza să facă testele.

Citește și: Schimbări la foc continuu făcute de Klaus Iohannis!

„Despre aceste teste nu aș spune că sunt neapărat bizare. În condițiile în care suntem într-o pandemie de Coronaviruș și în condițiile în care vedem de dimineață până seară că poliția oprește tot felul de consumatori de droguri până la urmă nu văd de ce nu s-ar face aceste teste, propuse de un ziarist, candidat la Sectorul 1 care a avut dreptate. Deci nu văd o nenorocire din această abordare. Într-o lume care a făcut din droguri un mod de viață, pentru că România de multă vreme nu mai este o țară de tranzit, ci una de consum, credcă nu este nelalocul ei o asemenea abordare. Dar testul pe care îl face Poliția în stradă este doar unul cu caracter informativ. Dacă vrei să ai o imagine completă trebuie să faci un set de șapte teste, pentru că există câte un test special pentru fiecare categorie de drog în parte. Eu mi-am cumpărat tot Kit-ul și mi-am făcut toate testele. Dar repet, ideea nu-i aparține doamnei Firea, ci jurnalistului candidat la Primăria Sectorului 1. Doamna Firea a insistat apoi pe efectuarea acestor testa sperând că noi vom refuza să facem aceste teste. Ei bine, nu am refuzat și nu m-a deranjat să le fac ”, a declarat fostul președinte al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.