Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu DEZVĂLUIE cine este în spatele denunțurilor lui Ghiulbenghian: ADEVĂRATA țintă

Fostul președinte Traian Băsescu susține că denunțurile explozive din ultima perioadă de la DNA, depuse de Alina Petre și Florin Ghiulbenghian vin de mai de sus decât am crede.

Băsescu consideră că aceste denunțuri reprezintă o luptă subterană dusă de SRI, pentru a-l scoate din joc pe judecătorul CCR, Daniel Morar.

”Mă întreb cine l-a dirijat pe Ghiulbenghian, pentru că țintă în mod categoric a fost Daniel Morar. Că am intrat și eu în malaxor asta e altceva. Eu rar spun despre un om că este păcat să îl discreditezi. Chiar că este păcat.

Cred că sunt anumite instituții care dau semnale, dacă ne mai încurci pe la CCR cu Big Brother, cu altele, nu te căutăm de capre, dar avem un Ghiulbenghian.

Sunt atâția alți caporali prin presă care îl discreditează pe Daniel Morar. Ar fi un mare păcat dacă România a ajuns aici, să se schimbe judecători ai CCR, pentru că nu convin unor instituții. Dacă am ajuns aici, înseamnă că țara asta chiar încearcă să se facă praf.

Când am văzut că acest atac este concentrat doar pe Daniel Morar. Este mizerabil! Eu l-aș trata ca pe un joc mizerabil la Curtea Constituțională”, a declarat Băsescu, la B1 TV.

Fostul președinte susține că nu a vorbit niciodată cu Ghiulbenghian, dar a recunoscut că l-a văzut prin curte pe la PDL.

”Cred că a trecut prin curtea PDL, la un moment dat. I-am văzut poza, în mod categoric a trecut prin curtea PDL. Nu a fost o prezență constantă, dar nu-mi aduc aminte o discuție cu dânsul”, a mai spus Băsescu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.