Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu îl cataloghează drept 'arogant' pe premierul Olandei: Merkel e suficient de înțeleaptă să spună 'Schengen pentru România'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Traian Basescu

Traian Băsescu l-a catalogat pe premierul Olandei drept arogant, după ce acesta a afirmat, în contextul aderării României la spațiul Schengen, că statul român încă are probleme cu statul de drept.

"Un arogant. A mai avut o intalnire cu premierul si singurul mesaj a fost că nu vom intra în Schengen. A arătat o aroganță formidabilă. Aici trebuie lecuit cu Germania. Cred că Merkel e suficient de înțeleaptă încât să spună - pentru România Schengen, măcar cu aeroporturile. Poziția Guvernului olandez e fără explicație. Cred că ambasadasorul României în Germania are asigurări, declarația lui Hurezeanu nu e întâmplătoare. Și Germania s-a săturat de jocurile Olandei. O acțiune civilă a făcut ca Schengen să își demonstreze incapacitatea elementară de a proteja frontierele UE", a declarat Traian Basescu la RomaniaTV.

Citeste si Simona Halep pierde marea finală de la Madrid și șansa de a redeveni numărul I WTA

Referitor la cantitățile impresionante de cocaină găsite pe litoralul românesc și la ipoteza unei implicări a funcționarilor români, fostul președinte spune că dacă s-ar demonstra o astfel de ipoteză România nu ar mai intra în Schengen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.