Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu îl 'desfiinţează' pe vicepremierul rus Rogozin: 'A procedat ca un descreierat din Statul Islamic'

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică, în cadrul emisiunii "Dosar de politician" de la B1 TV, că vicepremierul rus Dmitri Rogozin este un politician foarte laș. Băsescu și-a exprimat convingerea că acesta nu a avut permisiunea președintelui Vladimir Putin de a urca în avionul de pasageri căruia ulterior i s-a interzis intrarea în spațiului aerian al României.

Vezi şi: Dragnea recunoaşte că PSD a luat o decizie populistă. PERICOL pentru sistemul de pensii

Vezi și: Fost șef SRI, avertisment pentru România: 'Vom fi sau nu pregătiți? Va trebui să dam un răspuns la problema aceasta'

"Unul din cei mai lași politicieni pe care i-am putut vedea, acest Rogozin. Un laș. Eu sunt convins că n-a avut aprobarea lui Putin să urce într-un avion cu pasageri pentru că, la experiența pe care o are, Putin i-ar fi spus 'Măi, nu poți să semeni cu ISIS care își face scut din copii'.

Rogozin a procedat ca un descreierat din Statul Islamic. El a urcat știind că persoana lui este interzisă pe teritoriul UE, a urcat într-un avion cu pasageri, cu copii... Un stat la care avionul n-ar fi răspuns la comanda de a se întoarce, cum a fost statul român, putea foarte bine să-l doboare. Președintele Putin n-ar fi recurs niciodată la un gest de lașitate personală", a declarat Traian Băsescu.

Autoritățile române au refuzat, pe 28 iulie, ca avionul în care se afla Dmitri Rogozin să survoleze teritoriul țării noastre. Aeronava a aterizat în capitala belarusă Minsk, de unde Rogozin a luat un zbor Aroflot către Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.