Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu intervine exploziv după dezvăluirile privind colaborarea dintre poliție și interlopi în cazul Caracal: 'Nu e nimic ilegal și nimic umilitor'

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a oferit o primă reacție duminică, la România Tv, cu privire la dezvăluirile că fostul șef interimar al IPJ Olt, Nicolae Alexe, încerca să obțină informații de la interlopi în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, oferind date din dosar.

„Aș vrea să corectez o trăsnaie mediatică legată de poliție, pe care nu o voi menaja, dar unde au dreptate au dreptate. Au fost acuzați că au trimis la trei adrese polițiștii, în condițiile în care informația au primit-o de la un domn pe care presa îl etichetează ca fiind interlop. Ce am înțeles eu? Acel om are firme de pază. Firmele de pază, conform legii se autorizează de poliția locală și se SRI local. Ele au niște obligații să dea informații instituțiile statului atunci când sunt solicitate. (...) Deci faptul că șeful poliției din Olt a apelat la o firmă de pază, care este etichetată ca fiind deținută de un interlop nu e nimic ilegal și nimic umilitor. Toate polițiile din lume folosesc polițiile private, informatorii îi folosesc în astfel de informații”, a spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.