Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu intervine în scandalul de la Antena 3. Atac dur la Tăriceanu

Traian Băsescu, inimicul numărul 1 al Antenei 3 în ultimii 10 ani, a comentat situaţia televiziunilor din trustul Intact, care sunt evacuate de ANAF pentru că funcţionează într-o clădire confiscată cu scopul recuperării prejudiciului în dosarul ICA.

"E o acţiune în aplicarea legii. E cunoscută relaţia dintre mine şi Antene şi n-aş comenta evenimentul, dar cred că e aplicarea unei hotărâri judecătoreşti, nu cred că poate fi pusă sub semnul întrebării", a declarată fostul şef de stat, care critică însă dur demersul lui Tăriceanu de a-l chema pe Cioloş în parlament pentru a da explicaţii cu privire la demersul ANAF.

"Ce mi s-a părut ilegitim a fost acţiunea de azi a preşedintelui Senatului şi a Cenatului în ansamblu, unde PSD, UNPR, PNL şi UDMR au votat pentru chemarea premierului Cioloş în faţa Senatului, să dea explicaţii de ce ANAF a început procedura de punere în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti. Mi se pare că oamenii ăştia nu mai înţeleg nimic din democraţie. Din câte ştiu, trustul Intact are 2-3 studiouri la Romexpo, are închiriat teatrul Excelsior, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct, deci cred că suntem într-o farsă care pune sub semnul întrebării obligativitatea punerii în aplicare. Mă întreb ce ar face domnul Tăriceanu dacă un cetăţean primeşte o hotărâre judecătorească definitivă şi nu se supune ei? Îl cheamă pe Cioloş? Sau statul se duce şi-l face ţăndări pe cetăţean şi-l pune să execute hotărârea? E îngrădită libertatea de expresie când ai 2-3 studiouri? Chiar aseară, emisiunea s-a transmis din locaţia de la excelsior... deci s-a transmis din afara sediului Intact", a mai declarat Băsescu.

Vezi şi: Cazul Antenei 3 a explodat în Senat. DECIZIA votată de toate partidele politice

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.