Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu lansează noi acuzații la adresa lui Klaus Iohannis

basescu-iohannis-evz.ro

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, duminică seara, că decizia lui Klaus Iohannis de a-l trimite în locul său pe premierul Dacian Cioloș la Consiliul European de iarnă reprezintă 'un lucru fundamental greșit' si 'o fuga de raspundere' a sefului statului.

"Este un lucru fundamental gresit. Poti sa-l delegi pe premier la orice consiliu, dar numai la cel din decembrie nu, pentru ca este dedicat problematicii externe, or eu anticipez ca la acest consiliu vor fi discutii aprinse pe tema Schengem , pe tema Ucraina, pe tema Siria, vor fi discutii pe tema Grexit-ului. Cand se discuta Schengen, cand se discuta cotele, numai daca esti naiv nu stii ca sunt pregatiti inca 500.000 de refugiati la repartizare, cand se discuta Ucraina, o problema de securitate pentru Romania, cum sa nu fii tu acolo, titularul pe problema?", a declarat Băsescu la B1TV.

"Aici este o chestie de neasumare de raspundere, parerea mea asta este, consiliul de iarna este dedicat problemele externe, cand ard atatea probleme nu as lasa pe nimeni altcineva. Dupa mine este o mica fuga de raspundere", a adaugat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.