Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu nu crede în sinceritatea protestatarilor #rezist: 'S-au înhăitat cu politicienii în piaţă'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a declarat duminică seara, la B1TV, că din acest moment nu mai crede în sinceritatea protestelor din Piaţa Victoriei, întrucât consideră că a fost o greşeală a ONG-urilor că s-au "înhăitat" cu politicienii în piaţă.

"A fost greşeala lor că s-au înhăitat cu politicienii în piaţă (ONG-urile şi societatea civilă - n.r.). Din acest moment nu mai privesc la această mişcare ca la o mişcare sinceră", a spus Băsescu, potrivit Agerpres.

Vezi şi: Ambasadorul SUA aruncă 'argumentul suprem': Rusia ar profita de modificarea legilor justiţiei

Vezi şi: Cine a modificat, de fapt, statutul procurorilor şi judecătorilor. Câte amendamente au avut CSM şi opoziţia

El a precizat că nu va participa la proteste alături de PNL. "Noi avem în PSD un adversar, se pare, egal cu adversitatea PNL faţă de PMP, dar nu sufăr din cauza asta". În opinia fostului şef, ONG-urile susţin continuarea politicii pe justiţie din timpul mandatului său. 

"Să-şi facă politica pe care o cred a fi necesară în momentul de faţă. Ce fac cei 10.000 din piaţă este să susţină politica justiţiei făcută în mandatul meu, că asta cer, să nu se schimbe. Eu nu am motive de nemulţumire. Ar putea să se uite şi PSD-ul, care a acuzat tot timpul politica justiţiei din timpul mandatului meu, ar putea să privească faptul că şi acum, la 3 ani după ce mi-am terminat mandatul, este susţinută. Ei şi-au luat drumul lor. (...) Aceste ONG-uri susţin continuarea politicii din timpul meu", a adăugat fostul preşedinte. 

Traian Băsescu a mai arătat că ar exista o "duplicitate" a PNL, despre care a spus că votează alături de PSD. El a dat ca exemplu votul din Camera Deputaţilor pentru reducerea numărului de parlamentari la 300.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.