Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu o dă exemplu pe fiica sa, Elena: 'Cine vrea, crește copii și în România. E singură și are trei'

Elena Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut ca fiica sa este un exemplu al faptului ca romanii isi pot creste copiii si fara sa plece din tara, daca sunt suficient de hotarati. Intr-un interviu acordat postului RFI Romania, fostul sef de stat si  actualmente europarlamentar din partea PMP Traian Basescu a afirmat ca fiica sa isi creste copiii fara prea mare sprijin din partea lui.

"Fiica mea este singura, divortata si are trei copii si ii creste. Daca vrei sa cresti trei copii, ii cresti. Si nu plecati de la premiza ca ii da tata bani. Nu.

Citește și: Raed Arafat rupe tăcerea în cazul care a REVOLTAT România, în ultimele 24 de ore: 'Nu putem vorbi de batjocură. Toți știau că e limită de timp'

Are si o mica firma care are succes tot mai mare. Uite ca are trei copii. Nu e scuza ca nu ai conditii sa cresti copilul. Ai conditii sa cresti trei copii. Vad ca ii creste destul de bine", a spus Traian Basescu pentru RFI Romania.

Traian Basescu a facut referire la Elena, singura dintre cele doua fiice ale sale care are trei copii.

Elena a fost casatorita cu Bogdan Ionescu, cu care are doi copii: Sofia Anais si Traian Junior. Ulterior, EBa a mai făcut o fetita pe nume Anastasia. Cel care a anuntat nasterea Anastasiei a fost chiar Traian Basescu, printr-o postare pe Facebook, potrivit Ziare.com.

Presa a relatat ca, dupa divortul de Bogdan Ionescu, Elena Basescu s-a implicat intr-o relatie cu Catalin Gheorghe, care are in Capitala mai multe restaurante.

Fostul presedinte al Romaniei nu a precizat care este "mica firma care are succes tot mai mare" a fiicei sale Elena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.