Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basescu PUBLICA FILMULET DEVASTATOR pentru Ponta/ VIDEO

UPDATE - Filmuletul poate fi vizionat aici

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca publica pe pagina sa de Facebook un filmulet devastator pentru Victor Ponta, in care acesta e "pisicut".

"Imi mentin punctul de vedere ca atunci cand e fata in fata cu mine e ca un pisicut, la televiziuni devine erou, in acest sens veti gasi pe facebook-ul meu un filmulet sa vedem cum e pisicutul", a spus Traian Basescu.

El i-a dat replica lui Ponta si pe alte teme de atac din campanie, compaandul pe Ponta cu Ana Pauker pentru amenintarile cu inchisoarea:

"Drept la replica: n-as vrea sa mearga romanii la vot cu propaganda unuia dintre candidati si sa creada ca e adevarat.

In aceasta campanie, atat candidatul PSD cat si politicieni din acelasi partid au proferat tot soiul de amenintari - 'Basescu la puscarie', 'asta e casa lui Basescu si nu i-o dau' sau afirmatii legate de familia mea - as vrea sa dau un raspuns scurt:

Amenintarile cu inchisoarea sunt specifice politicienilor din anii '50 cand Ana Pauker domnea si vad ca le-a preluat si candidatul PSD. In toata activitaea mea nu va gasi incalcari de lege.

In ceea ce priveste mult discutata casa, nu am cerut nicio locuinta anume. Unui fost presedinte trebuie sa i se asigure o locuinta si paza, n-am cerut decat respectarea legii. Nu stau cu caciula in mana la un plagiator", a spus Basescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.