Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, şef de şantier. Fostul preşedinte, în inspecţie la vila de protocol

casa gogol

Traian Băsescu a mers luni în vizită la vila de protocol din strada Gogol, în care urmează să se mute. Fostul preşedinte se află acolo de mai multe ore pentru a inspecta stadiul lucrărilor la casă repartizată de RA-APPS. Renovarea ar trebui să fie gata la finalul acestei săptămâni, informează România TV.

Traian Băsescu a ajuns la vila din strada Gogol, luni, în jurul orei 9.00. Fostul preşedinte a venit să inspecteze lucrările la noua lui locuinţă şi modul în care se face mutarea lucrurilor.

Luni, muncitorii au pus gazonul, am montat poarta, dalele. Am fost luate şi măsuri de securitate, s-au montat camerele de supraveghere, dar şi ghereta pentru pază.

În luna februarie 2015, Guvernul a decis ca vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit până în acest an Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, să îi fie atribuită fostului preşedinte Traian Băsescu spre utilizare ca reşedinţă. Vila din strada Gogol are şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi. Reşedinţa dispune şi de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi.

Familia Băsescu nu s-a mutut muta însă imediat în vila din strada Gogol, deoarece imobilul necesita unele reparaţii şi lucrări de renovare. Până la finalizarea lucrărilor la casa din Strada Gogol, Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au folosit un apartament de la Scroviştea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.