DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

BAT: E nevoie de colaborarea tuturor părților interesate de reducerea riscurilor asociate fumatului

BAT
Kingsley Wheaton

Obiectivul BAT pentru un viitor mai bun este bazat pe inovație, transformare și sustenabilitate. BAT face pași decisivi către obiectivul asumat de 50 de milioane de consumatori de produse care nu implică ardere până în 2030. Directorul de marketing al grupului BAT cere o abordare participativă de tip „întreaga societate”, specifică ONU, și propune un plan în 5 pași pentru dezvoltarea unor politici eficiente de reducere a riscurilor asociate fumatului.

Kingsley Wheaton, Directorul de marketing al BAT, a cerut adoptarea unei schimbări majore a modului în care sunt dezvoltate politicile publice globale privind produsele din tutun și nicotină. Acesta a subliniat nevoia unei abordări participative de tip „întreaga societate”, specifică ONU, pentru dezvoltarea politicilor publice și a evidențiat beneficiile unei abordări care implică colaborarea tuturor părților interesate pentru reducerea riscurilor asociate fumatului.

În discursul său de la primul Forum Global privind Tutunul și Nicotina (Global Tobacco and Nicotine Forum) organizat virtual, Kingsley Wheaton a subliniat progresele pe care BAT, cea mai mare companie globală de produse din tutun și nicotină, le face în transformarea modelului de business și în atingerea obiectivului de a construi un viitor mai bun (A Better Tomorrow) – prin reducerea impactului afacerii asupra sănătății. A evidențiat, de asemenea, faptul că eforturile susținute în domeniile inovației, transformării și sustenabilității contribuie la accelerarea acestei transformări.

Subliniind rolul pozitiv pe care îl pot și ar trebui să-l joace expertiza și știința din industrie, Wheaton a prezentat un cadru în cinci pași pentru accelerarea progresului către politici publice eficiente de reducere a riscurilor asociate fumatului:

  1. O abordare bazată pe dovezi – care să permită științei să stea la baza unei alegeri informate a consumatorilor, bazate pe calitate și încredere
  2. Reglementare proporțională – astfel ca potențialul de risc rezultat în urma cercetărilor și dovezilor științifice să fie înțeles și diferențiat în ghidarea politicii de reglementare
  3. Libertatea inovației – asigurarea cadrului necesar pentru evoluția produselor astfel încât acestea să răspundă așteptărilor consumatorilor
  4. Implicare, dialog și comunicare – asigurarea cadrului necesar pentru ca autoritățile de reglementare și consumatorii să poată lua decizii corect informate
  5. Libertăți de marketing responsabile – care să faciliteze accelerarea schimbării opțiunilor consumatorilor de la produse clasice către produse fără ardere

Kingsley Wheaton, Directorul de marketing al BAT, a declarat:

La BAT, inovația și cercetările științifice orientate spre consumator sunt esențiale pentru realizarea obiectivului nostru de a dezvolta un viitor mai bun. Ne propunem să reducem impactul afacerii noastre asupra sănătății, oferind consumatorilor o gamă largă de produse cu potențial de risc redus.

Credem că o abordare care vizează mai multe categorii de produse, precum țigări electronice, produse care încălzesc tutunul și produse moderne de nicotină pentru uz oral, este cel mai eficient mod de a răspunde preferințelor diverse ale consumatorilor adulți din întreaga lume.

Suntem mândri de progresul nostru. Avem deja aproape 12 milioane de utilizatori ai produselor noastre fără ardere, ceea ce dovedește că suntem pe drumul cel bun pentru a ne atinge obiectivul de a avea, până în 2030, 50 de milioane de consumatori de produse cu potențial de risc redus, deoarece nu ard tutunul.

Cu toate acestea, accelerarea deciziei fumătorilor de a opta pentru alternative cu potențial de risc redus nu poate fi determinată doar de către industria tutunului. Avem nevoie de un loc la masa discuțiilor privind reducerea riscurilor asociate fumatului, pentru a dezbate aceste probleme direct și deschis cu toate părțile interesate – autorități de reglementare și profesioniștii din domeniul sănătății publice, deopotrivă. Doar prin eforturi comune putem dezvolta soluții de reglementare eficiente, care să permită consumatorilor o alegere reală, în timp ce servesc în continuare obiectivelor de sănătate publică în ceea ce privește consumul de tutun”.

Despre British American Tobacco

British American Tobacco (BAT) face parte dintre cele mai mari companii globale din industria bunurilor de larg consum, fiind înființată în 1902. Scopul BAT este de a construi un viitor mai bun prin reducerea impactului afacerii noastre asupra sănătății, oferind consumatorilor o gamă de produse plăcute și cu un potențial de risc redus. Compania a anunțat obiectivul de creștere a numărului consumatorilor de produse fără ardere de la 11 milioane la 50 milioane până în 2030 și de a obține venituri de cel puțin 5 miliarde de lire sterline din categoriile noi până în 2025.

Privitor la declarații anticipative

Aceasta este un comunicat de presă al British American Tobacco p.l.c. Referințele la „British American Tobacco”, „BAT”, „noi” și „al nostru” când exprimăm opinii se referă la British American Tobacco p.l.c. (Compania și filialele sale, „Grupul”) și, când denotă activitatea de tutun, se referă la companiile care operează în grup, colectiv sau individual, după caz. Această versiune conține anumite declarații anticipative, inclusiv cele făcute în sensul secțiunii 21E din Legea privind schimbul de valori mobiliare din 1934 din Statele Unite, cu privire la intențiile, convingerile sau așteptările noastre actuale, care reflectă cunoștințele și informațiile disponibile la momentul pregătirii și care se referă, între altele, la perspective, creștere, strategii, respectarea liniilor directoare de reglementare, capacitatea noastră de a depune alte cereri de reglementare, succesul aplicațiilor noastre de reglementare și circumstanțele economice și de afaceri care apar din când în când în țările și piețele în care activează grupul. BAT nu își asumă nicio obligație de a actualiza sau revizui aceste declarații anticipative, fie ca urmare a unor informații noi, a unor evenimente viitoare sau altfel. Cititorii sunt avertizați să nu se bazeze în mod nejustificat pe astfel de declarații anticipative.

Aceste afirmații sunt adesea, dar nu întotdeauna, făcute prin utilizarea de cuvinte sau expresii precum „crede”, „anticipa”, „ar putea”, „poate”, „ar trebui”, „intenționează”, „planifică”, ”potențial”, „prezice ”, „ voință ”, „estimare ”, „strategie” și expresii similare. Considerăm că așteptările reflectate în această versiune sunt rezonabile, dar pot fi afectate de o gamă largă de variabile care ar putea determina ca rezultatele reale să difere semnificativ de cele anticipate în prezent, inclusiv incertitudini legate de impactul legislației și al reglementărilor naționale sau internaționale și al deciziilor contrare ale organismelor de reglementare naționale sau internaționale.

Informații suplimentare sunt disponibile în datele companiei din cadrul Securities and Exchange Commission („SEC”) din SUA, inclusiv în Raportul anual privind formularul 20-F depus la 26 martie 2020 și Rapoartele actuale privind formularul 6-K, care pot fi obținute gratuit de pe site-ul web al SEC, http://www.sec.gov, și rapoartele anuale ale companiei, care pot fi obținute gratuit de pe site-ul British American Tobacco www.bat.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.