Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIA de joc la adresa polițiștilor continuă - Agenți plătiți cu un leu pe oră în perioada alegerilor: De azi am devenit bogat

facebook.com
politia

Poliţiştii care au asigurat paza secţiilor de votare la alegerile prezidenţiale au fost recomensați financiar: 20 de lei pentru 18 ore de muncă. Suficient cât să îşi achite datoria făcută la colţul străzii, în ziua votului, spun ei, potrivit Observator.tv

20 de lei este suma primită de poliţiştii din ţară după ce au asigurat timp de 18 ore paza la secţiile de votare, în timpul alegerilor prezidenţiale din 10 şi 24 noiembrie.

Anunţul a fost făcut public pe Facebook de către Ion Tomoiagă, preşedintele organizaţiei Maramureş a Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România DECUS.

„De azi am devenit bogat!!! În sfârsit statul roman m-a plătit pentru că am asigurat ordinea şi liniştea publică la o secţie de votare......18h de fiecare dată. Am ajuns în sfârşit să merg la magazinul de pe colţ, să merg să-mi plătesc datoria pentru apa minerală şi pachetul de biscuiţi ce l-am luat pe cont de fiecare dată când am participat la procesul de votare. Mulţumesc mulţumesc mulţumesc!!!”, a scris Ion Tomoiagă, ieri, pe contul personal de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.