Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie 'Ca în 7 păcate', în traficul din București: un bărbat a fost bătut cu toate că avea bâtă de baseball/ Video

Un scandal a avut loc între doi bărbați, în București, în Sectorul 2, pe Bulevardul Nicolae Caramfil. Doi bărbați s-au dat jos din mașini și s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a scos și o bâtă de baseball din portbagaj, dar tot a luat bătaie. Polițiștii din Capitală l-au adus la audieri pe unul dinte bărbații implicați în scandal.

”Ieri, 21 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 20 martie 2023, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeași zi, jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Ieri, 21 martie, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bănuitul a fost depistat și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, arată Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.