Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIE de JOC Bărbatul infectat cu HIV, care a ZGÂRIAT intenționat un polițist, NU a fost nici măcar reținut

ultima ora

Se întâmplă în România, unde în perioada stării de urgență amenzile au crescut aberant și românii au fost hărțuiți cu declarații și dosare penale, totul pentru a bloca răspândirea coronavirusului, o boală care la cei mai mulți din infectați nici măcar nu să simptome. Dacă românii au fost considerați pericol social și tratați ca atare, cei care suferă de adevărate boli și zădărnicesc combaterea acestora nici măcar nu sunt reținuți.

Citește și: Alexandru Rafila SEMNALEAZĂ ABERAȚII legate de amenzile aplicate: oamenii care fac mișcare în AER LIBER NU pun în pericol sănătatea nimănui

Un bărbat infectat cu HIV, care a zgâriat intenționat un polițist aflat la datorie nu a fost nici măcar reținut. Asta pentru că procuroriii au considerat că omul nu poate fi dus în arest preventiv pentru că suferă și de diabet. În opinia lor, bărbatul infectat cu HIV care încearcă să infecteze intenționat un om al legii nu este periculos și poate fi lăsat în libertate. Incidentul a avut loc în București, iar polițistul va sta ca pe ace vreme de șase luni de zile când va afla rezultatele testelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.