Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIE DE JOC Ce veste a primit Simona Halep înainte de semifinala cu Angelique Kerber

Simona Halep Angelique Kerber

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, în 72 de minute, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

În penultimul act, Halep va evolua cu sportiva germană Angelique Kerber, care a trecut, tot miercuri, cu scorul de 6-1, 6-2, în 51 de minute, pe americanca Madison Keys, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17. Kerber este pentru a doua oară în penultimul act la Melbourne, după ce a câştigat ediţia din 2016. În acelaşi an, Kerber s-a impus şi la US Open.

Citește și: Comisia Europeană îi transmite un mesaj TRANȘANT României! Motivul de îngrijorare al mai-marilor

Deși e lider mondial, iar Kerber e abia pe 16, Halep a ajuns să fie bătaia de joc a caselor de pariuri. Înainte de întâlnire de joi, Halep nu e favorită în fața nemțoaicei. Astfel, bookmakerii consideră că Halep nu se va impune în fața lui Kerber. Cota lui Halep pentru a ajunge în finală e de 2,15, în timp ce a lui Kerber e de 1,9.

De altfel, Halep are a treia șansă din cele 4 semifinaliste, în opinia pariorilor, pentru a triumfa la Australian Open. Ea are cota 3,5, favorită fiind Angelique Kerber, cu 2,5. Doar Elize Mertens e cotată mai slab decât Halep, cu o cotă de 9.

Citește și: O nouă „Brigitte Macron” cucerește Franța! Cu cine s-a cuplat Pamela Anderson și ce a făcut cu casa din SUA

Halep şi Kerber s-au întâlnit de opt ori până în prezent, fiecare impunându-se în patru partide. Însă ultimele lor meciuri au avut loc în 2016. În acel an, ele au jucat cinci partide, din care Kerber a câştigat patru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.