Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie generală în ring la ultimul meci disputat de Floyd Mayweather

Floyd Mayweather

O bătaie generală a izbucnit în ring la ultimul meci al cunoscutului boxer american Floyd Mayweather, duminică seara la Sunrise (Florida), informează mass-media din Statele Unite, potrivit Agerpres.

Retras din ringul profesionist din 2017, "Money" Mayweather continuă să dispute meciuri demonstrative care îi aduc câştiguri substanţiale, ultimul său adversar fiind John Gotti III, nepotul celebrului mafiot John Gotti.

Mayweather (46 de ani), care şi-a încheiat cariera cu 50 de victorii în tot atâtea meciuri, a dominat lupta cu Gotti (30 de ani), care a trecut la rândul său prin ringul profesionist, fiind şi un practicat al artelor marţiale mixte (MMA).

Arbitrul meciului, Kenny Bayless, a decis să pună capăt luptei în runda a şasea din cele opt programate din cauza replicilor verbale neîncetate între cei doi combatanţi, dar şi a comportamentului lor inadecvat.

După ce l-a informat pe Gotti cu privire la decizia sa, acesta a vrut să lupte în continuare şi s-a îndreptat către Mayweather, încercând să-l lovească din nou. În acel moment, membrii ''clanului'' Mayweather au intrat în ring pentru a-l opri pe Gotti, al cărui staff a intervenit la rândul său. Aproximativ 20 de oameni au început în acel moment să se încaiere în ring, sub privirile lui Mayweather, care a urmărit confruntarea din colţul său.

Haosul s-a transmis apoi din ring în rândul spectatorilor prezenţi la eveniment, fiind necesară intervenţia poliţiei pentru evacuarea sălii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.