Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie mare pe posturile de la Poliţie! Anunțul lui Lucian Bode

stiripesurse.ro
Lucian Bode

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, sâmbătă, că peste 18.000 de angajaţi MAI s-au înscris pentru cele 2.086 de locuri disponibile la concursurile de trecere a agenţilor de poliţie şi a subofiţerilor în corpul ofiţerilor.

"Concursurile de trecere a agenţilor de poliţie şi a subofiţerilor în corpul ofiţerilor se apropie de final. Am constatat cu bucurie că, pentru cele 2.086 de locuri disponibile - majoritatea din cadrul structurilor operative din toată ţara şi de la toate armele - au fost înscrise peste 18.000 de candidaturi. Această concurenţă îmi dovedeşte că există mulţi angajaţi din M.A.I. dornici să evolueze în carieră, ştiut fiind faptul că examenul este unul greu, iar pentru reuşită este nevoie de o pregătire susţinută inclusiv teoretică, nu doar practică", a scris Bode pe Facebook.

ULTIMA ORĂ Precizări privind informația conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu ar fi fost izolat în laborator


El a precizat că a ţinut ca aceste concursuri să se desfăşoare în condiţii optime, pentru a oferi tuturor şansa de a-şi valorifica pregătirea, experienţa şi de a-şi asuma noi responsabilităţi în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

"O parte din aceste examene deja s-au finalizat. Celor care au devenit deja ofiţeri le doresc să aibă o carieră frumoasă, cu rezultate foarte bune! Pe aceia care nu au fost la fel de norocoşi, de această dată, îi încurajez să continue să se perfecţioneze şi să facă performanţă la locul de muncă, indiferent de linia de activitate. Astăzi are loc o nouă etapă în derularea acestor concursuri. Astfel, cei mai buni au oportunitatea de a avansa în profesia pe care au ales-o. Sunt convins că acest lucru va contribui inclusiv la obţinerea de rezultate performante în activităţile structurilor, acolo unde avem nevoie de forţe suplimentare", a adăugat ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.