Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua și scandalul în Poliție! Bătaie între polițiști la o petrecere cu politicieni: 'bătăuşii şi-au împărţit pumni şi picioare'

Politia

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor a dispus declanşarea unor verificări la nivelul instituţiei după ce presa locală a relatat că mai mulţi poliţiştii de la secţii rurale din cadrul IPJ s-au luat la bătaie în timpul unei petreceri la care au luat parte şi politicieni, relatează News.ro.

Jurnaliştii locali susţin că victime colaterale ale scandalului au fost şi petrecăreţi care au încercat să-i despartă pe poliţiştii implicaţi în scandal. Reprezentanţii IPJ Bihor menţionează că nimeni nu a depus plângere penală cu privire la un astfel de incident.

„Bătăuşii şi-au împărţit pumni şi picioare”

Conform jurnaliştilor de la ebihoreanul.ro, incidentele violente în care au fost implicaţi mai mulţi poliţişti au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Cărpinet, la o sală de evenimente care a găzduit o petrecere organizată de şeful postului de Poliţie Pietroasa cu ocazia zilei sale de naştere.

”Potrivit surselor ziarului, scandalul a început în jurul orei 3, pe terasa sălii de evenimente, şi ar fi fost declanşat de un schimb de replici între Viorel Iga, ajutorul şefului de post din Lazuri de Beiuş, şi Călin Peti, un poliţist de la postul Rieni. În disputa dintre cei doi a intervenit şi fratele lui Viorel Iga, Sergiu, ajutor şef de Post din Rieni, însă, în loc să se calmeze, protagoniştii s-au 'înfierbântat'. Altercaţia a degenerat într-o adevărată încăierare, în care bătăuşii şi-au împărţit pumni şi picioare, făcând şi victime colaterale printre alţi petrecăreţi sosiţi să-i despartă”, scrie publicaţia.

IPJ susține că nu a primit plângeri

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor afirmă că instituţia nu a primit nicio plângere penală referitoare la un astfel de incident, însă conducerea IPJ a dispus verificări interne.

”Şeful Inspectoratului a dispus, de urgenţă, efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale”, a precizat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuţa. Ea nu a menţionat câţi poliţişti sunt vizaţi de verificările interne, subliniind că acestea abia au început.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.