Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTĂLIA pentru ALDE continuă: anunțul făcut de deputatul Ion Cupă, exclus din partid

Ion Cupă

Deputatul Ion Cupă, exclus din ALDE, susține, într-o postare pe Facebook, publicată vineri seara, că deciziile luate împotriva lui și a altor colegi sunt nestatutare și anunță că va găsi soluții „pentru ca proiectul nostru pentru un ALDE liberal să meargă mai departe”.

Citește și: Olguța Vasilescu a răbufnit: Cum dracului vine criza peste noi doar când se apropie ăștia de guvernare?

Deputatul Ion Cupă susține, într-o postare pe Facebook, publicată vineri seara, că decizia de excludere a sa și a altor colegi din ALDE este nestatutară.

„Dragi colegi, bătălia pentru salvarea ALDE continuă. Deciziile luate astăzi împotriva mea și a altor colegi nu vor rămâne așa. Ele sunt profund nestatutare și au creat o puternică dezamagire în toate structurile partidului. În urmatoarele zile, vom găsi soluțiile potrivite pentru ca proiectul nostru pentru un ALDE liberal să meargă mai departe. Inclusiv în Dolj. Aveți încredere!”, a scris fostul președinte al ALDE Dolj.

Citește și: EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

Biroul Politic Executiv a decis, vineri, excluderea lui Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu și Ion Cupă din partid.

„Biroul Politiv Executiv ALDE ia act de pierderea calității de membru ALDE, prin încălcarea prevederilor Art 14 (2) lit c din Statutul ALDE 'Calitatea de membru ALDE se pierde prin aderarea sau susținerea publică a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice, cu excepția partidului/partidelor cu care ALDE se află în alianță politică sau electorală', a următorilor membri: Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu, Ion Cupă și Alexandru Ștefan Băișanu și drept consecință, se procedează la radierea lor din baza de date”, potrivit ordinii de zi a ședinței ALDE, obținută de MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.