Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălia pentru Avdiivka - Autorităţile raportează evacuarea tuturor persoanelor care se adăpostiseră în uzina de cocs din oraş

Facebook
Avdiivka lupte Donbas

Şeful administraţiei militare a oraşului ucrainean Avdiivka (regiunea Doneţk), Vitali Barabaş, a anunţat sâmbătă seară evacuarea ultimelor 12 persoane rămase în adăpostul de la uzina de cocs. Potrivit lui Barabaş, este vorba despre oameni care au ajuns la uzină și au cerut adăpost încă de la începutul invaziei ruseşti, notează korespondent, potrivit Rador Radio România.

Oficialul a precizat, pe de altă parte, că deşi toţi angajații întreprinderii au fost evacuaţi, 17 persoane au refuzat iniţial să plece. "La început, am reuşit să-i convingem pe trei dintre ei, apoi pe încă doi. Ieri (vineri, n.r.) erau 12, astfel că acum am reușit să-i convingem pe toți. Toţi au fost scoşi" - a precizat Barabaş.

Amintim că armata rusă atacă masiv Avdiivka de aproximativ trei luni, în pofida pierderilor suferite în acest sector al frontului. Invadatorii ruşi vor să încercuiască şi să izoleze trupele ucrainene care apără oraşul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.