Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălia pentru Severodonețk: Ucraina recunoaște că pierde teren în fața Rusiei, dar anunță că forţele armate încearcă să restabilească 'controlul deplin'

ssatipura.com
rusia-ucraina-razboi

Forţele ucrainene încearcă să ''restabilească controlul deplin'' la Sievierodoneţk, un oraş cheie din estul Ucrainei, a declarat sâmbătă primarul oraşului Oleksandr Striuk, relatează AFP, informează Agerpres.

''A existat un oarecare succes'' al trupelor ruse care au reuşit să intre în oraş şi să ocupe o bună parte din el, împărţindu-l în două. Dar armata noastră a reuşit să se redistribuie, să construiască o linie de apărare. În prezent, se face totul pentru a restabili controlul deplin al Ucrainei asupra oraşului, a declarat primarul Oleksandr Striuk, într-un interviu de televiziune difuzat pe contul oficial regional Telegram.

De cealaltă parte rușii susțin că Forțele Armate ale Ucrainei se retrag din Severodonețk în direcția Lysychansk, a declarat Mihail Mizințev, șeful Centrului Național pentru Managementul Apărării al Federației Ruse.

Vezi și: Rușii susțin că i-au învins pe ucraineni la Severodonețk: 'Trupele lor se retrag! Au suferit pierderi considerabile'

Vezi și: Rușii aplică tactica pământului pârjolit la Severodonetsk: aruncă podurile în aer pentru a bloca armata ucraineană .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.