Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălie EPICĂ la Congresul PSD: Bucureștiul este SCINDAT. În Sud se trage din toate pozițiile

portalsm.ro
sah

Congresul PSD din data de 10 martie va fi o bătălie cum nu am mai avut de mult pe scena politică din România. În ciuda faptului că s-a negociat intens pentru a se merge cu un singur candidat pe regiune, acest lucru a fost imposibil, iar în Congresul de sâmbătă se va intra într-o bătălie care se anunță epică.

Citește și: Lista COMPLETĂ a candidaților la Congresul PSD: cum se dă marea bătălie pe funcțiile de conducere

O situație extrem de tensionată va fi la București. Aici, organizația PSD București, în frunte cu Gabriela Firea, îl va susține pe Robert Negoiță. În schimb, organizația PSD Sector 5 îl va susține pe Daniel Florea, cel care are sprijinul lui Liviu Dragnea.

Practic, în această bătălie vom avea o confruntare între Liviu Dragnea și Gabriela Firea, iar miza este influența asupra Bucureștiului.

Un al doilea punct nevralgic va fi în Sudul țării, pentru că nici aici județele nu au un singur candidat. De la Argeș și-au depus candidaturile Șerban Valeca și Cătălin Rădulescu, iar de la Dâmbovița și-a depus candidatura Adrian Țuțuianu.

Este posibil ca deputatul Cătălin Rădulescu să fie scos din joc de Comitetul Executiv, pentru că această organizație îl va susține pe Șerban Valeca.

Bătălia din Sud va fi una extrem de puternică. Practic, vom avea o bătălie între vechii baroni din echipa Adrian Țuțuianu-Niculae Bădălău și Liviu Dragnea, cel care îl va susține pe Șerban Valeca.

Bătălia de la Congres va fi extrem de dură pentru că se joacă all-in, iar lucrurile pot căpăta o turnură extrem de interesantă, cu decibeli ridicați în Sala Palatului din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.