Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătăușul din PNL care a lovit o femeie pe stradă spune că depune plângere penală

facebook
bedudean agresiune

Fostul vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, faţă de care conducerea judeţeană a anunţat vineri că intenţionează să îl excludă din partid după ce ar fi agresat o femeie pe stradă, în urma unui incident în trafic, a remis vineri un drept la replică în care îşi cere scuze faţă de doamna respectivă, dar anunţă în acelaşi timp că i-a făcut plângere penală.

Jenor Beudean spune că femeia ar fi traversat de fapt strada pe culoarea roşie şi că, după ce i-a atras atenţia, aceasta i-ar fi lovit maşina. Crezând că i-a fost avariat autovehiculul, liberalul relatează că a decis să se întoarcă după femeie şi să o ducă la un echipaj al Poliţiei Şocale aflat în apropiere.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

"Întrucât a refuzat şi a continuat să-mi adreseze cuvinte injurioase şi ameninţări, am încercat să o conving să intre în maşină pentru a merge împreună la sediul Poliţiei Locale, moment în care s-a smucit şi s-a tras înapoi. Aceste secvenţe sunt imortalizate în fotografiile pe care le-aţi publicat şi nicidecum vreun act de agresiune. Întrucât nu am reuşit să o conving să mă însoţească la Poliţia Locală, am decis să mă prezint singur şi să relatez ce s-a întâmplat", explică Beudean.

Liberalul a adăugat că ulterior a depus o plângere şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, "cerând ca doamna să fie cercetată pentru infracţiunile prevăzute la articolul 217 alineat 1 şi articolul 202, alineat 1, Cod Penal întrucât am considerat că mi-a creat un prejudiciu material şi moral".

Citește și: IMAGINI INCREDIBIL de ȘOCANTE: Femei filmate în timp ce-și fac nevoile în magazin

Jenor Beudean afirmă că regretă incidentul şi că îşi cere scuze, totuşi, faţă de femeie.

"Am regretat imediat incidentul, motiv pentru care profit şi de această ocazie ca să îmi cer scuze doamnei Constantinescu. Menţionez însă că am fost provocat să reacţionez într-un mod nepotrivit de atitudinea doamnei care mi-a lovit maşina şi m-a jignit public", a mai precizat liberalul.

Citește și: Doar 3 persoane din lume au acest pașaport: Cine îl emite și de ce e rar

Beudean mai spune, în dreptul la replică, că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud ca urmare a acestui incident, deşi în comunicatul de presă remis anterior de către conducerea judeţeană a partidului se spune că acesta nu mai deţine nicio funcţie de conducere încă din 15 aprilie.

Jenor Beudean, care a candidat la alegerile locale pentru funcţia de primar al comunei Şieu Odorhei din partea liberalilor, a fost acuzat că a agresat o femeie pe stradă, după ce a avut cu aceasta o neînţelegere în trafic, motiv pentru care conducerea judeţeană a partidului se va întruni pentru a analiza excluderea sa din partid.

Citește și: Șarpele care a atacat bucătarul în timp ce îl gătea / VIDEO

Soţul femeii agresate, Cristian Cezar Constantinescu, a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, imagini cu soţia sa agresată de către Beudean, fotografiile fiind făcute de către un martor la întreaga scenă.

Potrivit lui Constantinescu, incidentul s-a petrecut în data de 14 iunie pe Bulevardul Independenţei din municipiul Bistriţa. Soţia lui a încercat să traverseze strada pe culoarea verde a semaforului, moment în care maşina condusă de Beudean s-a apropiat în viteză. Bărbatul recunoaşte că soţia sa a lovit maşina cu piciorul, spunând că s-a speriat că ar fi putut fi accidentată, după care şi-a continuat drumul.

Citește și: VIDEO Surpriza care revoluționează industria porno! Te așteptai la așa ceva?

Vineri, PNL Bistriţa-Năsăud a remis un comunicat de presă prin care şi-a arătat dezaprobarea faţă de comportamentului lui Jenor Beudean.

"Biroul Politic Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud se delimitează categoric de orice act de violenţă asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei. Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Şieu Odorhei, sunt de o gravitate excepţională, inacceptabile şi nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Naţional Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Judeţean al PNL se va întruni în şedinţă de urgenţă cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut", se arată în comunicat.

Citește și: Dotore Ponta a ajuns de rasul lumii! Poanta de care rad sute de milioane de oameni!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.