Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătrână din Bălceşti, decedată într-un incendiu izbucnit de la o doză electrică

Agerpres.ro
foc incendiu casa

O femeie de 89 de ani din oraşul Bălceşti a fost găsită decedată, marţi seara, de către pompierii care au intervenit la un incendiu izbucnit în casa în care aceasta locuia, au informat autorităţile din Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, flăcările au fost stinse de către vecini până la sosirea echipajelor de intervenţie, bătrâna fiind descoperită într-o cameră în care arseseră mai multe materiale textile şi obiecte de mobilier.

"Au intervenit forţe din cadrul Gărzii de Intervenţie Măciuca, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. La locul evenimentului a fost direcţionat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate şi o ambulanţă SAJ. Incendiul a fost lichidat de către cetăţeni, până la sosirea echipajelor de intervenţie. Din nefericire, o persoană a fost găsită decedată, în camera unde s-a manifestat incendiul. Cauza probabilă: scurtcircuit electric la o cutie de conexiuni/doză", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că femeia prezenta arsuri pe mai multe părţi ale corpului, echipajul medical trimis la faţa locului nemaiputând să facă nimic pentru a o salva.

"Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că este vorba de o femeie, de 89 de ani, din localitate. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului" a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.