Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătrână omorâtă pentru un televizor. Doi tineri au fost reținuți

Twitter
politie crima

Doi tineri dintr-un sat din județul Brăila au omorât în bătaie o bătrână. Incidentul s-a produs în casa victimei de unde agresorii au furat un televizor.

Potrivit Poliției, joi, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Bordei Verde au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 77 de ani, din satul Constantin Gabrielescu „s-ar afla căzută în curte”.

Anchetatorii s-au deplasat la fața locului unde au găsit cadavrul femeii, aceasta având urme de lovituri în zona capului și a corpului.

Ulterior, criminaliștii au stabilit că „în noaptea de 31 august spre 1 septembrie a.c., doi tineri în vârstă de 20 și 28 de ani, domiciliați fără forme legale în sat Constantin Gabrielescu, ar fi pătruns în locuința femeii de unde ar fi sustras un televizor și i-ar fi aplicat mai multe lovituri în zona capului și a corpului, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia.”

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii i-au găsit pe cei doi tineri și i-au dus la audieri. La finalul audierii, ei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.