Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a confirmat. Cei doi bătrâni care s-au aruncat de la etajul 7 s-au sinucis. El a lucrat în Guvern și în biletul de adio spuneau că nu vor să fie o povară

Bucureșteanul de 89 de ani care s-a sinucis vineri, alături de soția, sa, aruncându-se de la etajul șapte al blocului în care locuiau, a fost secretar de stat în guvernul Văcăroiu, la Ministerul Apelor Pădurilor și Protecției Mediului.

Potrivit unor surse, bărbatul a lucrat în minister în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996.

În buzunarul bătrânului, polițiștii au găsit un bilet de adio în care scria că el și soția sa nu mai vor să fie o povară pentru fiul lor, care lucrează la Bruxelles.

Cei doi bătrâni, în vârstă de 89 de ani, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuiau, în Capitală. Suicidul a avut loc vineri, 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10.

Cei doi erau îngrijiți de o femeie care în momentul tragediei era plecată la cumpărături. Bătrânii locuiau la etajul al doilea al unui bloc, dar s-au aruncat de la balconului ghenei de gunoi de la etajul șapte. Un trecător care a observat incidentul a apelat serviciile de urgență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.