Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bautista Agut și-a luat revanșa în fața liderului mondial Medvedev pe iarba de la Mallorca

https://www.eurosport.com/
Roberto bautista

La doar o săptămână după ce liderul mondial ATP, Daniil Medvedev, a trecut de Roberto Bautista Agut (20 ATP) pe iarbă, în două seturi, la turneul de tenis de la Halle, joi, spaniolul și-a luat revanșa, trecând de rus într-o oră și 11 minute, tot pe iarbă, la Mallorca, anunță mediafax.

Bautista Agut a trecut cu 6-3, 6-2 de numărul 1 mondial și s-a calificat în semifinalele turneului de casă. A fost pentru a patra oară când veteranul spaniol a învins un jucător clasat pe primul loc în clasamentul ATP, cele trei victorii anterioare fiind obținute în fața lui Novak Djokovic.

Totodată, nu a fost prima dată când jucătorul în vârstă de 34 de ani l-a învins pe Medvedev, spaniolul câștigând cele trei întâlniri anterioare, pierzând doar un set.

Campionul de anul acesta de la Doha va juca în continuare cu elvețianul Antoine Bellier sau cu olandezul Tallon Griekspoor, în căutarea celui de-al doilea titlu al sezonului.

Bautista Agut a câștigat primul său trofeu în circuitul ATP în 2014, pe iarba de la 's-Hertogenbosch, și a ajuns în semifinale la Wimbledon în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.