Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bautista şi-a luat revanşa în faţa lui Basilaşvili şi a câştigat turneul de la Doha (ATP)

https://www.eurosport.com/
Roberto bautista

Tenismanul spaniol Roberto Bautista Agut a câştigat turneul ATP de la Doha, dotat cu premii în valoare de 1.071.030 de dolari, în finala căruia l-a învins sâmbătă în două seturi, 6-3, 6-4, pe georgianul Nikoloz Basilaşvili, deţinătorul titlului, la capătul unui joc care a durat o oră şi 22 de minute, potrivit Agerpres.

Acesta este al zecelea trofeu cucerit în circuitul profesionist de Bautista, care va împlini 34 de de ani în luna aprilie. Ultimul succes al jucătorului iberic, numărul 16 mondial, data însă din ianuarie 2018.

Bautista, al doilea favorit al competiţiei din capitala Qatarului, pe care a câştigat-o în 2019, şi-a luat astfel revanşa în faţa lui Basilaşvili după eşecul suferit în finala de anul trecut de la Doha, câştigată de georgian.

Cei doi au plecat împreună spre Dubai, pentru a participa la competiţia din Emiratele Arabe Unite, unde Basilavşili îl va înfrunta în primul tur pe canadianul Felix Auger-Aliassime, în timp ce Bautista ar putea da în sferturile de finală peste sârbul Novak Djokovic, liderul clasamentului AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.