Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayer Leverkusen a învins pe Wolfsburg şi a revenit pe primul loc în Bundesliga

wikipedia
bayer leverkusen

Bayer Leverkusen s-a impus cu 2-1 în deplasare la Wolfsburg, sâmbătă, în etapa a 8-a din Bundesliga, şi a revenit pe primul loc în clasament.

Pe Volkswagen Arena, Jeremie Frimpong (13) şi Alex Grimaldo (62) au marcat golurile "aspirinelor", pentru gazde punctând Maxence Lacroix (41), conform Agerpres.

Bayer are 22 de puncte şi este lider, în timp ce "lupii" au 12 puncte şi sunt pe locul 9.

VfB Stuttgart s-a impus la scor de neprezentare în deplasare la Berlin, cu Union, 3-0, şi este momentan pe locul 2, până la meciul lui Bayern Munchen cu Mainz 05. Sehrou Guirassy (16), Silas (81) şi Deniz Undav (88) au marcat pentru VfB, care are 21 de puncte, Union fiind pe locul 14, cu 6 puncte, având cinci înfrângeri în ultimele cinci etape.

Cu 3-1 s-a impus, tot în deplasare, RB Leipzig cu Darmstadt. Lois Openda (1, 72) şi Emil Forsberg (24) au marcat pentru oaspeţi, golul gazdelor aparţinând lui Tobias Kempe (32, penalty). RB Leipzig este pe locul 5, cu 17 puncte, iar Darmstadt este pe 11, cu 7 puncte.

Tot 3-1 s-a înregistrat şi în partida Hoffenheim - Eintracht Frankfurt, pentru oaspeţi. Omar Marmoush (11), Ansgar Knauff (23) şi Ellyes Skhiri (45+3) au înscris pentru Eintracht, Max Beier (3) fiind autorul golului gazdelor. Cu 13 puncte, Eintracht este pe locul 7, Hoffenheim fiind pe 6, cu 15 puncte.

Într-o altă partidă, Freiburg a învins cu 2-1 pe Bochum. Ritsu Doan (26) şi Vincenzo Grifo (45+2, penalty) au marcat pentru Freiburg, Goncalo Paciencia fiind autorul golului pentru Bochum. Freiburg este pe 8, cu 13 puncte, iar Bochum este pe 16, cu 4 puncte.

Aşa cum se ştie, în prologul etapei, vineri, Borussia Dortmund a învins pe Werder Bremen cu 1-0.

Etapa continuă cu partidele de sâmbătă seara şi duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.