Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern München a pierdut acasă în penultima etapă și nu mai este favorită la titlu

Borussia Bayern

Bayern München a pierdut sâmbătă pe teren propriu în penultima etapă din Bundesliga și nu mai este favorită la titlu.

Bayen München a pierdut partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu RB Leipzig, și a făcut un pas greșit în cursa spre câștigarea unui nou titlu de campioană în Germania, scrie mediafax.ro.

Fotbaliștii de la Bayen München au pierdut, scor cu 1-3, după ce au condus cu 1-0 mare parte din meci. Primul gol al meciului a fost înscris de atacantul lui Bayern, Serge Gnabry, în minutul 25. Oaspeții au egalat în minutul 65 prin mijlocașul austriac Konrad Laimer și apoi au mai punctat de două ori din lovituri de la 11 metri. Christopher Nkunku a înscris în minutul 76, iar Dominik Szoboszlai a punctat și el de la punctul cu var în minutul 86.

În urma acestei victorii, Bayern ar putea pierde primul loc în clasamentul Bundesliga, cu o etapă înainte de final. Bavarezii au 68 de puncte, cu un punct în plus față de echipa de pe locul doi, Borussia Dortmund. RB Leipzig este pe locul trei, la patru respectiv cinci puncte distanța de primele două clasate. Dortmund va juca duminică, în deplasare cu Augsburg, și dacă va câștiga va trece pe primul loc.

În ultima etapă, programată peste o săptămână, Bayern va juca în deplasare la Köln, o echipă aflată la mijlocul clasamentului și neimplicată în lupta pentru locurile din cupele europene sau pentru evitarea retrogradării. Dortmund va juca pe teren propriu cu Mainz, o altă echipă care nu mai are un obiectiv important la finalul campionatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.