Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen a detronat-o pe Borussia Dortmund între cele mai populare echipe germane

Bayern

Bayern Munchen, campioana en titre, a detronat-o pe rivala Borussia Dortmund din postura de cel mai popular club de fotbal din Bundesliga germană, potrivit unui sondaj citat de DPA.

În sondajul efectuat pentru a noua oară de societatea SLC Management din Nurnberg, Dortmund a ocupat prima poziţie în premieră anul trecut, dar Bayern a revenit acum în frunte, potrivit Agerpres.

Autorii sondajului au luat în calcul nu mai puţin de 18 criterii pentru acest studiu, inclusiv criterii obiective precum cele ale numărului de membri şi fani ai cluburilor, capacitatea utilizată a stadioanelor şi nivelul de audienţă la transmisiile TV şi în social media.

Totuşi, un rol au avut şi criterii subiective, precum imaginea sau atractivitatea, care au fost determinate de grupuri ţintă relevante. Subiecte ca sustenabilitatea, gradul de accesibilitate pentru familii şi popularitatea în ligă au fost şi ele luate în calcul.

Freiburg a urcat de pe locul al treilea, ocupat anul trecut, pe poziţia a treia, iar clubul Union Berlin a urcat şi el trei locuri.

Cel mai mare recul în acest studiu, care s-a bazat pe un eşantion de 30.000 de oameni din toată Germania, l-a înregistrat FC Koln, care a coborât de pe cinci pe locul opt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.