Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen, campioana Germaniei la fotbal, o va înfrunta pe Manchester City, într-un meci amical care va avea loc în Statele Unite

dw.com
bayern munchen

Bayern Munchen, campioana Germaniei la fotbal, va înfrunta formaţia engleză Manchester City, antrenată de fostul său antrenor, Pep Guardiola, într-un meci amical care va avea loc în presezon în Statele Unite, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Bayern a anunţat luni că meciul se va desfăşura în data de 23 iulie, pe Lambeau Field (Wisconsin), arena pe care îşi desfăşoară meciurile de acasă echipa de fotbal american Green Bay Packers (NFL).

În acest turneu întreprins în SUA, Bayern va juca o partidă de verificare cu echipa DC United, din Major League Soccer, trei zile mai devreme, la Washington.

''Manchester City este unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Aşteptăm cu nerăbdare acest meci din Green Bay şi revederea cu Pep Guardiola, pe care îl apreciem cu toţii foarte mult pentru timpul petrecut las Bayern'', a declarat fostul jucător bosniac Hasan Salihamidzic, membru în Consiliul de Administraţie al clubului bavarez.

''Cu siguranţă va fi un meci interesant pentru suporterii din SUA şi din întreaga lume'', a mai spus Salihamidzic.

Turneul lui Bayern se va desfăşura în perioada 18-24 iulie, fiind primul de acest gen de la debutul pandemiei de coronavirus, în urmă cu doi ani, şi al cincilea în total al bavarezilor în SUA.

Manchester City va avea şi ea un meci pe 20 iulie, la Houston, contra echipei mexicane Club America.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.