Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen condamnă cu fermitate insultele rasiste adresate lui Dayot Upamecano după eliminarea de la meciul cu Lazio

Bayern

Bayern Munchen, care a pierdut, miercuri, în faţa formaţiei Lazio Roma (0-1), în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor, a condamnat comentariile rasiste la adresa francezului Dayot Upamecano, după ce acesta a fost eliminat, potrivit news.ro.

Într-o postare pe X la câteva minute după meci, clubul bavarez a semnalat "comentarii rasiste absolut josnice pe reţelele de socializare".

"Bayern condamnă acest lucru în cei mai fermi termeni. Oricine face astfel de comentarii nu este un fan al clubului nostru. Te susţinem, Upa", a conchis clubul bavarez în postarea sa de pe X.

Upamecano a fost eliminat în minutul 67, după un fault asupra atacantului Gustav Isaksen, care a dus la penaltiul câştigător pentru Lazio, transformat de Ciro Immobile.

În 2023, clubul îi susţinuse deja public pe fundaşul de 25 de ani şi pe un alt francez, Mathys Tel, care au fost victimele unor atacuri online după prestaţii slabe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.