Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen și-a prezentat noul antrenor

Antrenorul italian Carlo Ancelotti, în vârsta de 57 de ani, a fost prezentat, luni, la Bayern Munchen, într-o conferinta de presa în care, printre altele, l-a laudat pe fostul tehnician Josep Guardiola si a afirmat ca va aborda un stil ofensiv.

Carlo Ancelotti se va afla astfel la prima experienta ca antrenor al unei formatii din Germania, dupa ce, de-a lungul carierei, a mai lucrat în Italia, Anglia, Franta si Spania.

"Sunt foarte fericit si mândru sa ma aflu aici. Ma simt foarte bine, pentru ca ma aflu la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Prietenul meu Guardiola a facut o treaba excelenta în ultimii ani. Avem o echipa fantastica. Vom încerca sa fim puternici în toate competitiile si sa le câstigam. Astazi, începe un nou sezon, unul care sper sa fie fantastic pentru fanii nostri", a spus Ancelotti, la conferinta de prezentare, scrie Mediafax.

Tehnicianul italian a dezvaluit si ce stil va aborda pe banca tehnica a formatiei Bayern Munchen.

"Bayern are o traditie grozava, asa ca vreau sa continui în aceeasi nota. Stiu ca stilul echipei este unul de atac, iar eu iubesc fotbalul ofensiv. Vom încerca sa dam tot ce avem mai bun, acesta este obiectivul nostru în acest sezon", a adaugat Ancelotti.

În aceasta vara, Bayern Munchen a investit 73 de milioane de euro în transferuri, dintre care 38 de milioane pentru Mats Hummels, de la Borussia Dortmund, si alte 35 de milioane pentru Renato Sanches, de la Benfica Lisabona, desemnat între timp cel mai bun jucator al Campionatului European din Franta.

Ancelotti nu exclude însa si alte transferuri: "Perioada de transferuri este deschisa pâna pe 31 august, asa ca se pot întâmpla multe. Echipa este foarte buna, iar Renato Sanches si Mats Hummels, doi jucatori fantastici".

Carlo Ancelotti si-a început cariera de antrenor la AC Reginna, în 1995, dupa care a mai pregatit echipe precum AC Parma, Juventus Torino, AC Milan, Chelsea Londra, Paris Saint-Germain si Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.