Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen încearcă să-l transfere pe portarul german Stefan Ortega

wikipedia
stefan ortega

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, face demersuri pentru recrutarea portarului german Stefan Ortega de la echipa engleză de fotbal Manchester City, informează agenţia DPA.

Conform sursei citate, antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, a discutat telefonic cu Stefan Ortega şi cu reprezentanţii acestuia, în încercarea de a-l convinge să vină pe Allianz Arena, conform agerpres.

Postul Sky TV a anunţat miercuri că Ortega ia în calcul o întoarcere în Bundesliga, unde a jucat pentru Arminia Bielefeld până în 2022, când s-a transferat la City.

Bayern Munchen caută un nou portar după ce revenirea lui Manuel Neuer după fractura la picior s-a amânat pe termen nelimitat, în timp ce Yann Sommer şi Alexander Nubel au părăsit clubul bavarez.

Singurul goalkeeper pe care Tuchel îl mai are la dispoziţie este Sven Ulreich, rezerva lui Neuer în anii anteriori, care s-a aflat între buturi în Supercupa Germaniei, în care Bayern a fost învinsă fără drept de apel de RB Leipzig (0-3), la sfârşitul săptămânii trecute.

Bayern i-a avut iniţial în vizor pe spaniolii Kepa Arrizabalaga şi David Raya, care au ajuns în final la Real Madrid, respectiv Arsenal Londra.

Sky TV precizează că Manchester City a fost informată de interesul lui Bayern pentru Ortega, însă antrenorul "cetăţenilor", Pep Guardiola, nu doreşte să se despartă de portarul german.

O decizie finală ar putea fi luată după Supercupa Europei, în care Manchester City va înfrunta echipa spaniolă Sevilla FC, miercuri seară la Pireu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.